Mienskipshûs

U bent welkom in het Mienskipshûs Doarpstsjerke Metslawier! Het Mienskipshûs is vanaf 19 maart 2016 op een vast moment in de week geopend als stilte- c/q bezinningscentrum en een plek waar je een praatje kunt maken of een vraag om hulp of raad neer kunt leggen.

Openingstijden

Zaterdagmiddag 13:30 tot 17:00
Zondagmiddag 13:30 tot 17:00

Daarnaast zal het Mienskipshûs op afspraak en op speciaal aangegeven momenten geopend zijn.

  • U bent welkom bij activiteiten maar Vol = Vol. Dus wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u nu al reserveren door een bericht te sturen naar Stichting.Doarpstjerke.metslawier@outlook.com
  • Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom om de doarpstsjerke en de expositie te bezoeken. U mag ook langs komen voor een praatje tijdens een kop koffie of thee.
  • Mienskipshûs Doarpstsjerkekankan ook gehuurd worden of gebruikt worden voor trouw- of rouwdiensten. Zelfs het burgerlijk huwelijk is in dit gebouw mogelijk.
  • Op afspraak zijn ook groepen welkom. In overleg kan hiervoor een speciaal programma gemaakt worden met rondleidingen door tsjerke en/of dorp. We kunnen u een gezellige en boeiende middag bezorgen. Goede ideeën voor activiteiten zijn welkom.
  • Tijdens concerten of andere activiteiten is de expositie gesloten, zie hiervoor de agenda