Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstconcert Fryslân Brass

2022-12-11 19:30 - 23:30

In de sfeervolle Doarpstsjerke geeft op 11 december a.s. om 19:30 uur dit jaar de kopergroep Fryslân Brass een kerstconcert in Mienskipshûs Doarpstsjerke in Metslawier. Voor deze avond heeft men een programma samengesteld om u alvast in de kerstsfeer te brengen.

In 1992 is de kopergroep Fryslân Brass opgericht door enkele bekende musici uit de Friese brassbandtop. De doelstelling van de oprichters was het publiek in een ontspannen sfeer te laten genieten van muziek op hoog niveau. Vanaf het eerste concert in het Groningse Bourtange werd opgetreden zonder dirigent en werd de presentatie verzorgd door de eigen leden, waardoor een beter contact met het publiek ontstond. Een aantal leden van het ensemble hebben een professionele muziekopleiding genoten en zijn werkzaam als dirigent, muziekleraar of jurylid. Fryslân Brass heeft niet alleen in Friesland, maar ook buiten de provincie diverse concerten gegeven, onder meer in Elspeet, Leiden, Warmond, Haarlem en Aalten alsmede twee concerten in Hannover. Daarnaast heeft Fryslân Brass in 2003 een concerttour naar Wenen en Boedapest gemaakt en vervolgens in 2008 nog een concertreis naar Tsjechië. Fryslân Brass heeft inmiddels een zeer veelzijdig repertoire opgebouwd van klassieke tot moderne amusementsmuziek. Ook de humor ontbreekt niet op het programma.

U bent allen welkom maar Vol – Vol. Toegangsprijs €10.00 voor Freonen €7.50 (incl consumptie)

Dus wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u reserveren door een bericht te sturen naar Stichting.Doarpstjerke.metslawier@outlook.com

Gegevens

Datum:
2022-12-11
Tijd:
19:30 - 23:30
Evenement Categorie:

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven