Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meezingavond 24 februari 2017

2017-02-24 19:30 - 20:30

Datum Vrijdag 24 februari 2017, 19:30
Toegang Gratis

Mienskipshûs Doarpstsjerke Metslawier organiseert een meezingavond op vrijdag 24 februari met het shantykoor ‘De Waadseesjongers’ en popkoor ‘Gewoan Oars’ uit Wierum.

Waadseesjongers en Gewoan Oars

Een gezellige, sfeervolle en muzikale avond voor iedereen!

U hoeft niet goed te kunnen zingen, veel belangrijker is het dat u het leuk vindt om te zingen! Ze zullen een mix van zeemansliederen en popliedjes zingen onder begeleiding van muziekbanden en/of live gitaarspel. De teksten van de liedjes worden op een scherm geprojecteerd zodat u lekker mee kunt zingen. Zij willen u graag laten ervaren hoe heerlijk en ontspannen het is om (in een koor) te zingen. Uiteraard is het mogelijk, –
als u dat leuk vindt – om gezellig tussen hen in te komen staan! Wilt u liever blijven zitten, of gewoon luisteren? Geen probleem, dat kan natuurlijk ook!

Wie weet is het zingen in een van deze koren ook iets voor u! Zij zouden het in ieder geval erg leuk vinden om nieuwe enthousiaste zangers of zangeressen te mogen verwelkomen!

Wij hopen op een avond vol muzikale gezelligheid en we hopen nog het meest dat u daarbij aanwezig bent! Wij verwelkomen u graag op 24 februari.

In de pauze en na afloop is er gelegenheid om een kopje koffie/thee of een drankje bij de bar te bestellen (tegen contante betaling, pinnen is helaas niet mogelijk).

Gegevens

Datum:
2017-02-24
Tijd:
19:30 - 20:30
Evenement Categorie:

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven