Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wereldlichtjesdag 2023

2023-12-10 19:00 - 20:00

Elk jaar, op de 2e zondag van december, is het Wereldlichtjesdag. Samen staan we stil bij alle kinderen, die op welke leeftijd dan ook, zijn overleden. Op deze manier hopen we een lichtpuntje te bieden in donkere dagen. Samen eren en herinneren we de kinderen door een kaarsje te branden en te luisteren naar muziek, troostende woorden en gedichten. Iedereen die het verlies van een kind, jong of oud in zijn hart meedraagt is van harte uitgenodigd in de Doarpstsjerke van Metslawier. Het is niet van belang hoe oud het kind was of hoe lang het is geleden. Ook familieleden en andere mensen die zich verbonden voelen zijn allemaal welkom in de Doarpstsjerke.

Wilt u dat de naam van uw kind wordt genoemd, kunt u dat aan ons doorgeven. Als u graag een gedicht wilt voorlezen of andere persoonlijke bijdrage wilt leveren aan deze avond dan kan dat ook. Stuur een email naar wereldlichtje@hotmail.com.

18.30 inloop Doarpstsjerke Metslawier
18.45 herdenking begint
19.00 we steken de kaarsen aan, noemen hun namen
19.15 ruimte voor muziek, stilte en gedichten
20.00 einde

Na afloop is er koffie, thee of limonade en een informeel samenzijn in het kerkje om gedachten en gevoelens te delen. De wereld wordt zoiets lichter voor mensen die een kind hebben verloren en daarnaast is er het besef dat u niet alleen bent met het verdriet. De avond wordt georganiseerd door de familie Pilat. Voor meer informatie kijk op de website wereldlichtjesdag.nl of mail wereldlichtje@hotmail.com

Gegevens

Datum:
2023-12-10
Tijd:
19:00 - 20:00

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven