Gastvrouw / heer gevraagd.

In het afgelopen jaar zijn een aantal vrijwilligers gestopt met hun werkzaamheden als gastvrouw / heer in de doarpstsjerke. Hierdoor zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die als gastvrouw / heer op zaterdag of zondagmiddag aanwezig willen zijn tijdens de opening van de tsjerke en / of activiteiten in de doarpstsjerke.

Wat we van u vragen is naast gastvrijheid, dat u gemiddeld 1 maal een middag per maand beschikbaar bent. Samen met een andere vrijwilliger bent u dan aanwezig in de doarpstsjerke om bezoekers te ontvangen. Wat we bieden is natuurlijk een gezellige groep vrijwilligers. Afwisseling van bezoekers. Denk aan bezoekers voor tentoonstelling, bekijken kerk, bespelen van orgel, rustmomentje zoeken in de kerk, voor de gezelligheid, kopje koffie e.d. Natuurlijk krijgt u vooraf uitleg over wat er van jou / u wordt verwacht en is er informatie aanwezig.

Wilt u meer weten over wat de werkzaamheden inhouden neem dan contact op met B. Elgersma. Of loop eens binnen tijdens de opening van de doarpstsjerke.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven