Expositie aquarellen ‘Landschappen en Bloemen’

Op 16 oktober is de tentoonstelling met werk van Durkje Haringa uit Oudega (SM) gestart. Jammer genoeg kunt u op dit moment de aquarellen van landschappen en bloemen niet bekijken. Na contact met Durkje is afgesproken dat de tentoonstelling wordt verlengd, zodat begin 2022 u deze tentoonstelling kunt bekijken.

Durkje heeft in het verleden met verschillende materialen gewerkt, maar aquarelleren geniet haar voorkeur. Ze laat zich het liefst inspireren door de natuur. “De sfeer, die ik ervaar, probeer ik in mijn werk weer te geven”, aldus Durkje. Op deze manier heeft ze aquarellen van de Wadden, de kust en andere natuurgebieden geschilderd. Ook schildert ze graag stillevens. In de expositie zijn aquarellen van bloemen te zien.

Ook tijdens deze expositie zijn verschillende werken te koop. Een deel van de opbrengst is bestemd voor het onderhoud van onze Doarpstsjerke. Bij een aankoop is de levering in overleg.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven